Zo centraal ligt Vaanpark

Vaanpark ligt aan de westkant van Heerhugowaard op de grens van het stadscentrum en de wijk Broekhorn. En dicht bij de pittoreske en waterrijke omgeving van Broek op Langedijk. Binnen 10 minuten lopen ben je op het station van Heerhugowaard en het nieuwe Stationskwartier. En in slechts 6 minuten fietsen sta je in het stadshart.

Vaanpark is super centraal gelegen, vlakbij de spoorlijn Alkmaar - Heerhugowaard - Hoorn en Enkhuizen en de provinciale weg N242. De stad Alkmaar ligt daarmee zelfs op een steenworp afstand. Snelwegen, OV, fietsroutes en wandelpaden, alles is binnen handbereik. Het stationsgebied wordt de komende tijd ook vernieuwd en uitgebreid tot een bruisende buurt en jij zit op de eerste rij!

image alt

Met de fiets

Vaanpark ligt supercentraal waardoor je makkelijk met de fiets van A naar B kunt. Je bent zo met de fiets bij Winkelcentrum Middenwaard of een terrasje. Recreatief fietsen kan natuurlijk ook. Maak eens een tocht door de pittoreske en waterrijke omgeving van Broek op Langedijk.

Of pak je wielrenfiets richting de duinen. Flink doortrappen, maar aan het einde van de rit heb je zeezicht. In de app Komoot vind je allerlei mooie fietsroutes.

Auto

Vanuit Vaanpark zit je zo op de ontsluitingsweg (N242) naar Alkmaar en Hoorn. Binnen 10 minuten ben je in het centrum van Alkmaar en binnen een half uur ben je in Hoorn.

Ook de omringende dorpen zijn via provinciale wegen heel makkelijk te bereiken.

OV

Geen rijbewijs? Geen probleem. Binnen 10 minuten lopen ben je bij het treinstation van Heerhugowaard. Met de trein ben je al in 10 minuten op het station van Alkmaar. Ideaal! En andere steden zijn ook gemakkelijk te bereiken. Er rijden ook bussen vanaf onder andere het stadshart van Heerhugowaard naar Alkmaar die er ongeveer 15 tot 25 minuten over doen.

Lees het laatste nieuws Nieuwsoverzicht
Iets vragen? Neem contact met ons op!