Visie Vaanpark

Een prachtige en gloednieuwe plek, omringd door het groen van een park. En tóch in de buurt van alle voorzieningen die je nodig hebt, dichtbij het stadshart van Heerhugowaard en Alkmaar. In Vaanpark komen wonen, bewegen en ontmoeten samen. Duurzaam wonen op een nieuwe plek, met de stad om de hoek. 

Onbekend en toch vertrouwd

Vaanpark is een plek waar duurzaam wonen centraal staat en waar bewegen en ontmoeten samenkomen. Nu (nog) een onbekend terrein, maar toch ook weer heel erg vertrouwd. 

Wie gaat voor Vaanpark, gaat voor verbinding. Hier maak je tijd voor een praatje met de buren, ga je lekker wandelen of sporten in het parkje of pak je een terrasje in Heerhugowaard of Alkmaar. Een ontspannen plek in het groen met alle voorzieningen dichtbij. Ideaal voor starters of werkende koppels, maar ook senioren die niet meer zo mobiel zijn. Jong en oud voelt zich hier echt thuis.

Ga lekker een dag shoppen in Alkmaar en daarna naar het theater in Heerhugowaard. Of blijf thuis en geniet van je rust op je balkon met een drankje. En wat zonuren in de binnentuin of het park. Alles kan hier. Zodra je aankomt bij Vaanpark krijg je een glimlach op je gezicht. Dit is precies hoe jij je nieuwe woonplek had voorgesteld, niet?

image alt

Modern en groen karakter

De moderne architectuur is perfect in balans met de groene omgeving en de verschillende soorten planten, bomen en bloemen in het park. Eén stap buiten de deur en je staat in de parkachtige omgeving. De bomen en het gras zorgen voor een ontspannen, landelijke sfeer.

En dat gevoel wordt nog meer versterkt door het dorpse karakter van de directe omgeving: de pittoreske en waterrijke omgeving van Broek op Langedijk. In dit oud-Hollandse landschap kun je lekker varen, hardlopen en fietsen. Hier heb je genoeg mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en ervaar je thuiskomen zoals je nergens anders doet.

Metamorfose stationsgebied

Vaanpark grenst aan het stationsgebied van Heerhugowaard dat de komende jaren een metamorfose ondergaat. De stationsbuurt wordt herontwikkeld tot een bruisende buurt met allerlei voorzieningen. Een buurt waar je kunt winkelen, eten en drinken, wonen en werken. In Vaanpark woon je dan ook perfect centraal en in het vernieuwde stationsgebied spreek je straks makkelijk af om even een terrasje te pakken.

image alt

Duurzaam en gezond wonen

Een gezonde leefomgeving draagt bij aan een duurzame samenleving. Zicht op groen, (zon)licht in de woningen en een schoon binnenklimaat zijn dan ook belangrijke pijlers binnen het ontwerp van Vaanpark in Heerhugowaard. Door de binnentuinen en de parkachtige omgeving wil je automatisch al lekker sporten, wandelen of fietsen. De duurzame woningen zijn goed geïsoleerd en gasloos. Zo ben je op de toekomst voorbereid en het is beter voor je portemonnee.

Lees het laatste nieuws Nieuwsoverzicht
Iets vragen? Neem contact met ons op!