Daarom is het zo fijn thuiskomen in Vaanpark

20 februari '24

Ontdek het gemak van wonen in Vaanpark, waar je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Waar je geniet van het groene, parkachtige landschap en de gezellige sfeer van de gedeelde binnentuin. Dé plek waar je kunt ontspannen, picknicken en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Met volop ruimte om te sporten, te ontspannen en te genieten van de natuur, allemaal om de hoek van je eigen appartement.

image alt

Jouw eigen parkeerplaats in Vaanpark

Als je een appartement koopt in Vaanpark beschik je in veel gevallen ook over een eigen parkeerplaats op het afgesloten bovengrondse parkeerterrein dat alleen toegankelijk is voor bewoners. Zo heeft het overgrote deel van de appartementen in Vaanpark fase 1 een eigen parkeerplaats. Nooit meer zoeken naar een plek waardoor je niet alleen gemak ervaart maar ook gemoedsrust, want je auto staat veilig geparkeerd. Ook zijn er voldoende openbare parkeerplekken in de directe omgeving. Wel is het belangrijk om te weten dat de gemeente van plan is om een parkeervergunning in te voeren in de omgeving van de Gildestraat en De Scheg. Naar verwachting gaat deze regel gelden vanaf 1 januari 2025.

image alt

Groene oase van rust in de binnentuin

Stel je eens voor: een grote gezellige binnentuin die aanvoelt als een verlengstuk van de woonkamer, maar dan buiten! Een groene oase waar toekomstige bewoners samenkomen, waar je kunt relaxen, picknicken of gewoon lekker onder de zon ligt te luieren met een goed boek. Het is tevens dé ideale plek om in contact te komen met je medebewoners, waar je gezellig een praatje kunt maken en misschien wel nieuwe vriendschappen sluit. Dus... als je op zoek bent naar meer dan alleen een appartement, maar ook een plek waar je je helemaal thuis voelt, dan is een appartement in Vaanpark precies wat je zoekt!

image alt

Hier woon je in een écht park

Wonen in een park biedt talloze voordelen: groen, rust en frisse lucht heb je direct bij de hand. Je ontsnapt snel aan de alledaagse drukte door even lekker buiten te zijn. Bovendien nodigt het uit om een ontspannende wandeling te maken of een energiek rondje te joggen. Dat buitenactiviteiten gunstig zijn voor je gezondheid en je humeur weet natuurlijk iedereen. Net zoals dat meer natuur om je heen zorgt voor meer geluk en minder stress. Als bewoner van Vaanpark ervaar je direct alle voordelen van het wonen in een groene parkachtige omgeving. Kortom, je hebt hier volop de ruimte om te sporten, te picknicken of gewoonweg te ontspannen te midden van de natuur. En dat allemaal om de hoek van je eigen appartement. Hoe fijn is dat?

Wat is de planning? Planning Vaanpark
Ook wonen in Vaanpark? Bekijk de appartementen