Vaanpark fase 1 binnenkort in verkoop

8 maart '24

Zet dinsdag 19 maart maar alvast in je agenda! Want dan gaat Vaanpark fase 1 in verkoop. Welk appartement in deze groene buurt van Heerhugowaard is jouw favoriet? Dit is je kans op een gloednieuwe woning op loopafstand van het centrum. In dit bericht lees je alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure. Daarnaast is er verkoopevenement gepland, waar je je kunt laten informeren door het verkoopteam, de Rabobank en de aannemer en bovendien de folder kunt afhalen.

image alt

Vragen? Kom naar het verkoopevenement

Heb je nog vragen of wil je het verkoopteam spreken? Kom dan op woensdag 20 maart naar het verkoopevenement. Tussen 18.00 en 20.00 uur staan het verkoopteam, de financieel adviseurs van de Rabobank en de aannemer klaar om al je vragen te beantwoorden. Je bent van harte welkom in gemeentehuis Dijk en Waard aan het Parelhof 1 in Heerhugowaard.

Het betreft een vrije inloop en van te voren aanmelden is niet nodig. Aanwezigheid op het verkoopevenement heeft geen invloed op de toewijzing.

image alt

Financiële check

Zoals gezegd hebben kandidaten met een financiële check voorrang op kandidaten die geen check hebben ingeleverd als zij hetzelfde bouwnummer als voorkeur hebben. Met een financiële check toon je via je financieel adviseur of hypotheekverstrekker aan dat jij weet wat je kan lenen. Betaal je uit eigen middelen? Dan is er de verklaring 'aankoop uit eigen vermogen'. Je kunt de financiële check uploaden in je account nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven.


Meer lezen over of hulp nodig bij de financiële check?

Financiële check

Verkoopstukken online

Alle verkoopstukken staan nu op de website en zijn te bekijken in de Mijn Eigen Huis omgeving. Je vindt daar onder andere de verkooptekeningen, technische omschrijving, meerwerklijst en de concept aktes.

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke 5 bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod