‘De Scheg’ wordt Vaanpark!

6 november '23

Een nieuwe stap in de realisatie van de nieuwe woonwijk aan de westzijde van Heerhugowaard! De voorbereidingen voor de verkoop van de eerste woningen is nu écht gestart met een nieuwe projectnaam én deze spiksplinternieuwe projectsite.

Doe je mee?

De tijdelijke werknaam ‘De Scheg’ wordt dus vanaf nu Vaanpark. Het wig-vormige stuk grond van de nieuwe wijk heeft namelijk (van bovenaf gezien) de vorm van een vaantje. Een vaantje is bij iedereen bekend als (klein) vlaggetje, een windwijzer of dé beloning die je krijgt voor een bijzondere sportieve prestatie.

Meer over Vaanpark

Daarnaast woon je in de nieuwe wijk Vaanpark niet alleen in een appartementengebouw met een gezamenlijke binnentuin, maar ook in een geheel nieuw park. Vaanpark dus.

In Vaanpark staat duurzaam wonen centraal. Hier zorgen we voor elkaar en voor onze omgeving. Plant jij samen met ons als start van een nieuw avontuur ook een vaan? Doe je mee

Vaanpark
image alt

Thuis, Beleef én Ontmoet in 't Park

Met de gezamenlijke binnentuinen en het park biedt Vaanpark dé perfecte plekken waar je elkaar ontmoet, een praatje maakt, sport, wandelt, picknickt of in alle rust een boek leest. Had je ooit gedacht dat je in een appartement zou wonen aan een park? Nu kan het! En toch zijn het stadshart van Heerhugowaard en zélfs het centrum van Alkmaar om de hoek.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu meteen in!

De spikslinternieuwe projectsite van Vaanpark biedt alle relevante en actuele informatie over het Vaanpark. Over het project, de woningen, de verkoop, de planning en nog veel meer.

Wil je ook wonen in een park? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Vaanpark. We houden je dan automatisch op de hoogte over de voortgang van het project.

  Over het plan
  De planning