Definitieve prijzen Vaanpark fase 1

29 februari '24

Binnenkort gaan de nieuwbouwappartementen in Vaanpark fase 1 in Heerhugowaard in verkoop. De diverse appartementen kon je al individueel bekijken, met prijsindicaties per woningtype. Nu zijn ook definitieve prijzen per bouwnummer bekend. Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst, doe een financiële check en bereidt je daarmee voor op de verkoop.

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

In Vaanpark fase 1 komt een diversiteit aan appartementen, allemaal in een groene omgeving met het park en de groene binnentuin. De definitieve prijzen van het gebouw De Linde in fase 1 zijn bekend en staan op de pagina woningen. Leer de woningen kennen aan de hand van de woningzoeker, de beschrijving, bekijk de plattegrond, zie welke kenmerken de woning heeft en maak daarmee een weloverwogen keuze.

Met de vergelijken functie kan je verschillende woningen naast elkaar zetten en vergelijken. Heb jij jouw droomwoning gevonden? Klik dan op het hartje en voeg deze woning toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid voor het moment dat de woningen in verkoop gaan.

Naar de woningen
image alt

Doe een financiële check

Nu je de individuele appartementen en hun definitieve prijzen kunt bekijken, kan je ook kijken welke appartementen er binnen jouw budget vallen. Daarnaast is het aan te raden om een financiële check te doen. Zo helpt een financieel adviseur je bij jouw persoonlijke financiële mogelijkheden. Daarnaast vergroot je je kans op een woning bij de toewijzing als je een financiële check uploadt. Dit kan zodra de verkoop is gestart. 

Meer weten over de jouw financiële situatie?

Financiële check

Planning

Op dit moment zijn we druk bezig met het verzamelen van alle contractstukken. Zodra deze gereed zijn, kunnen de appartementen in De Linde in verkoop. Naar verwachting start de verkoop in maart 2024. Belangstellenden die zich hebben geabonneerd op de nieuwsbrief ontvangen automatisch bericht, zodra hier meer over bekend is. 

Al een Mijn Eigen Huis account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere droomwoningen in Ringers, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Zorg er dan snel voor dat je een persoonlijke Eigen Huis account aanmaakt. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woning(en) opslaan en tijdens de verkoop mag je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Maak je Mijn Eigen Huis account aan
Nog geen account? Alles over Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk alle woningen