In het spotlicht: appartementen De Linde 5 in Vaanpark

15 juli '24

Ben je op zoek naar een comfortabel appartement met twee slaapkamers, vrij uitzicht en de beschikking over een eigen parkeerplaats? Het liefst in een groene omgeving dicht bij Alkmaar? Dan is een 3-kamerappartement in Vaanpark echt iets voor jullie. Deze appartementen hebben ruim 68 m2 aan woonplezier en bevinden zich op de begane grond tot en met de vierde verdieping. Maar dat is nog niet alles...

Welkom in je nieuwe appartement

Slimme indeling

Stap binnen in dit charmante appartement waar je wordt verwelkomd met een fijne woonkamer, 2 comfortabele slaapkamers en een aangrenzende woonkeuken waar je heerlijk kunt kokkerellen en samenzijn met vrienden of familie.

De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, en het sanitair en tegelwerk zijn bij de koopsom inbegrepen. Daarnaast biedt dit appartement een separaat toilet, een handige berging en een technische ruimte. De ideale plek voor een voorraadkast.

Heerlijk balkon of riant terras

Op de begane grond grenst je voordeur direct aan de gezamenlijke binnentuin. Woon je iets hoger, dan geniet je van prachtig uitzicht op de binnentuin, die als het ware een verlengstuk van je woning vormt – maar dan buiten! Aan de andere kant van het appartement beschik je over een knus tuintje of een fijn balkon op het noordwesten.

Stel je eens voor: na een lange dag werken even lekker ontspannen met een drankje op je balkon of in je tuin, terwijl je geniet van het avondzonnetje. Als dat geen heerlijk moment is om de dag af te sluiten. 

image alt

Pluspunten op een rij

Deze leuke appartementen bieden standaard al een uitgebreide lijst van comfortabele voorzieningen, zoals:

  • Inclusief balkon of riant terras
  • Voorzien van vloerverwarming
  • Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
  • Inclusief stijlvol tegelwerk met trendy kleuren om uit te kiezen
  • Sanitair van Villeroy & Boch
  • Svedex binnendeuren
  • Voorzien van energielabel minimaal A+
  • Eigen externe berging

Wat kan ik lenen? Financiering
Ook wonen in Vaanpark? Bekijk het aanbod