Ontdek het leven van Dijk en Waard: 5 evenementen die je niet wilt missen.

16 juli '24

Bij het kiezen van een nieuwe woning is de omgeving minstens zo belangrijk als het huis zelf. Dijk en Waard is een bruisende en dynamische leefomgeving met tal van evenementen voor elke leeftijdscategorie. Zo kun je altijd op zoek naar plezier en verbinding vlakbij huis. Lees meer over deze 5 evenementen die je niet wilt missen:

image alt

1. QMusic the Party

Oefen alvast je foute dansmoves, want de QMusic foute party keert ook dit jaar terug naar Heerhugowaard. De muziek mag dan wel fout, fouter, foutst zijn, maar oh zo goed. Gegarandeerd dat je met een lach op je gezicht naar huis gaat! 

image alt

2. Broeker Wijnfestival

Voor de wijnliefhebbers is het Broeker Wijnfestival niet te missen. Geniet van muziek, heerlijk eten en vooral heerlijke wijn. De wijnen op dit festival komen allemaal van lokale wijnleveranciers. Zo drink je ook nog eens wijnen van dichtbij!

image alt

3. Liquicity Festival

Ben jij een liefhebber van Drum & Bass? Dan is het Liquicity Festival een must-visit. Dit driedaagse festival wordt gehouden in Noord-Scharwoude. Dans op de beste DJ’s uit de Drum & Bass scene samen met andere liefhebbers. Ideaal voor mensen die van een goed feestje houden.

image alt

4. Popweekend Dijk en Waard

Het Strand van Luna is het toneel van het popweekend Dijk en Waard. Het festival biedt een mix van live muziek, strandactiviteiten en een goede sfeer. De perfecte plek om te ontspannen, dansen en genieten van de zomer met jouw vrienden.

image alt

5. Tour de Waard

Meer het sportieve type? Tour de Waard is hét wielerevent van Heerhugowaard. Het evenement wordt dit jaar voor de 53e keer gehouden. Voor velen een dag vol plezier. Een wielerronde die je gezien moet hebben!

Wist je dat er naast deze nog veel meer evenementen plaatsvinden in Heerhugowaard? Kijk eens hier voor meer informatie over evenementen in jouw nieuwe buurt.

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in Vaanpark? Bekijk het aanbod