Ontwerpbestemmingsplan De Scheg goedgekeurd, en nu?

7 april '23

Goed nieuws! Het College heeft onlangs het ontwerpbestemmingsplan voor De Scheg goedgekeurd. Dat betekent weer een stap dichterbij de verkoop van de woningen in dit nieuwbouwplan. Benieuwd hoe het nu verder gaat? Je leest het hier.

Hoe ziet de planning eruit?

Een goedgekeurd ontwerpbestemmingsplan betekent weer een stapje verder in het proces naar de verkoop van de woningen in de Scheg. Het College heeft nu goedkeuring gegeven en het plan ligt vanaf 8 april ter inzage. Iedereen kan op het plan reageren en de Gemeente behandelt de reacties. Als alles volgens planning verloopt, dan verwachten we in de tweede helft van 2023 in verkoop te gaan met de woningen in De Scheg.

Inloopbijeenkomst

Op woensdag 19 april is er een inloopbijeenkomst over het plan voor de bouw van 3 woongebouwen met maximaal 345 woningen. Het gaat om de locatie tussen de spoorlijn en de provinciale weg N242, ten zuiden van de Zuidtangent. Tijdens de bijeenkomst zijn er deskundigen van de gemeente en van BPD aanwezig om het plan toe te lichten en vragen te beantwoorden.

    • Datum: Woensdag 19 april
    • Locatie: Trouwzaal gemeentehuis
    • Adres: Parelhof 1 in Heerhugowaard.
    • Tijd: 18.30 tot 20.00 uur.

Je kunt zelf bepalen hoe laat je de inloopbijeenkomst bezoekt. Ben je verhinderd, maar wil je wel een gesprek? Stuur een mailbericht naar [email protected] en zij nemen dan contact met je op.