Schrijf je nu alvast in voor fase 1 van Vaanpark

17 januari '24

Ben je geïnteresseerd in een appartement in Vaanpark? We hebben goed nieuws, want in aanloop naar de verkoop van de appartementen in appartementengebouw de Linde kun je je nu alvast inschrijven als belangstellende. Kies je voor een hoek-appartement met uitzicht of voor een appartement met een terras aan die fantastische binnentuin?

Vijf appartementstypen

In appartementsgebouw de Linde gaan over enkele maanden in totaal 65 appartementen in verkoop. Deze appartementen zijn verdeeld in 5 verschillende typen, de Linde 1 t/m 5. Twee of driekamer appartementen, variërend in woonoppervlakte van 45 m2 t/m 70 m2. 

Alle woningen liggen aan de centrale en gezamenlijke binnentuin. Een klein aantal daarvan ligt op de begane grond en biedt zowel aan de binnenzijde (binnentuin) als aan de buitenzijde een buitenruimte. Bij de appartementen op de 1e t/m de 4e verdieping kun je kiezen tussen typen met of zonder balkon. 

image alt

Inschrijven via een account

Ben je geïnteresseerd in een woning in de Linde? Bekijk dan snel de 5 verschillende appartementstypen. Voor elk type is een korte omschrijving beschikbaar, zo ook een overzicht van de kenmerken en een plattegrond van het type. Wel zo handig voor het krijgen van een eerste indruk.

Maak nu alvast ook een Mijn Eigen Huis-account aan. Via dit account kun je je inschrijven voor deze eerste fase van Vaanpark en je voorkeur(en) opslaan. Daarnaast kan je aanmelding voor deze fase een rol spelen bij de toewijzing van een appartement na de sluiting van de inschrijving. Bij meerdere kandidaten voor één appartement speelt de aanmeldduur voor de fase een rol. Dus wees er snel bij! 

Bekijk de 5 appartementstypen

Volgende stappen

Nu de appartementstypen met alle specificaties bekend zijn, informeren we je de komende periode in aanloop naar de verkoop steeds vaker over het project en de woningen. Bijvoorbeeld over het verkoopproces en de toewijzing, het parkeren in Vaanpark, of over de inrichting van het park en de binnentuin van gebouw de Linde. Via nog meer (nieuwe) artist impressies laten we je nog beter zien hoe het gebouw de Linde, de binnentuin, het park en de appartementen er (van binnen) uitzien. 

Een aantal weken voordat de verkoop in maart start, informeren we je als belangstellende voor het project uitgebreid over de 65 afzonderlijke appartementen (de bouwnummers). Zo kun je dan oa. precies zien waar alle 65 appartementen zich in het gebouw bevinden. 
  Alles over het Mijn Eigen Huis-account
  De planning van Vaanpark