Vaanpark fase 1: eerste woningen zijn verkocht!

19 april '24

De eerste appartementen in Vaanpark fase 1 zijn verkocht! Inmiddels zijn er maar liefst 12 kersverse huiseigenaren in de gloednieuwe buurt in Heerhugowaard. Op moment zijn er ook 19 appartementen in optie. En het goede nieuws is dat jij nog kans maakt op een woning in dit mooie groene park, centraal gelegen in Heerhugowaard.

Start bouw

De bouw start zodra de opschortende voorwaarden vervuld zijn. Een voorwaarde is dat 70% van de 147 woningen in Vaanpark fase 1 verkocht moeten zijn. Een groot voordeel van deze fase is dat er al 81 woningen zijn verkocht aan het Woningfonds. Daarmee stond de verkoopteller al gelijk op 55% van het totale woningaanbod in Vaanpark fase 1. Dat betekent dat we bij verkoop van 22 appartementen kunnen gaan starten met de voorbereiding van de gunning!

Interesse?

Wil jij ook wonen in een park met een prachtige groene binnentuin en op fietsafstand van het centrum van Heerhugowaard? Voor de aanmeldprocedure geldt: “wie zich als eerste meldt, het eerste maalt”. Er zijn nog diverse woningen beschikbaar in Vaanpark fase 1.

Bekijk beschikbaarheid

Jouw nieuwe buren?

Er zijn al meerdere nieuwe Vaanparkbewoners bij de makelaar langsgegaan om het koopcontract van hun woning in Vaanpark fase 1 digitaal te ondertekenen.

Worden deze kopers jouw nieuwe buren?

Geïnteresseerd? Bekijk het woningaanbod
Hoe worden de appartementen toegewezen? Bekijk toewijzingsprocedure