Vijf redenen om naar Vaanpark te verhuizen

21 december '23

Waarom is ons project Vaanpark in Heerhugowaard nou zo bijzonder? Wij weten het wel, en leggen je het precies uit mocht je nog niet weten. Vijf redenen om naar Vaanpark te verhuizen.

image alt

1. Betaalbaar wonen

We maken in Vaanpark ‘kleine’ betaalbare woningen in allerlei segmenten; (sociale) koop, maar ook huur (sociale huur en vrije sector huur). Hier woon je in een 2- of 3-kamerappartement. Dus met 1 of 2 slaapkamers. Ideaal voor starters, samen of alleen. Maar ook als je kleiner wilt wonen, bijvoorbeeld omdat de kinderen uit huis zijn. Of omdat je graag gelijkvloers wilt wonen in een gebouw met een lift.

In Vaanpark bieden we zoals gezegd 2- of 3 kamerappartementen. Met 2 kleine tuintjes aan voor- en achterzijde als je op de begane grond woont. En (in de meeste gevallen) met een terras als je op de 1e, 2e , 3e of 4e verdieping woont. Maar vergeet vooral niet de gezamenlijke binnentuin. Die wordt heel bijzonder, gezellig én groen.   

image alt

2. Hier woon je in een écht park

Woon je in Vaanpark, dan woon je ook direct in het groen. De drie appartementsgebouwen liggen namelijk in een nieuw park. Dat betekent dus volop mogelijkheden om lekker in het groen te sporten, te picknicken of in het zonnetje te relaxen.

image alt

3. Lekker centraal

In Vaanpark woon je op loopafstand van het centrum van Heerhugowaard. Dus alle belangrijke voorzieningen en de reuring vind je gewoon om de hoek: het grote winkelcentrum Middenwaard, een theater en poppodium Cool kunst en cultuur, restaurants en cafés. Lopend net iets meer dan 15 minuten, met de fiets in 5 minuten.

Daarnaast woon je naast het NS-station van Heerhugowaard. Daar ben je zelfs in 3 minuten met de fiets. Lopend in 10 minuten.

image alt

4. Tussen stad en platteland

Niet alleen de reuring van het centrum van Heerhugowaard vind je bij Vaanpark om de hoek. Ook de rust van het platteland is hier niet ver weg. Zo kun je perfect rennen langs, of roeien in het kanaal Kolhorn Alkmaar. En achter de ringvaart vind je het pittoreske Broek op Langedijk met aangrenzend natuurgebied Oosterdel.   

image alt

5. Je bent zo in Alkmaar

Wat Heerhugowaard niet heeft, heeft (net iets verderop) de stad Alkmaar wel: een pittoreske historische binnenstad. Met nog meer mogelijkheden om uit eten te gaan, te stappen of het theater/poppodium te bezoeken. Met de trein via het treinstation ben je er zo. Een half uurtje. Met de fiets is het ook een half uurtje. 

  De planning van Vaanpark
  Meer over het plan