Woningen Vaanpark fase 1 online

21 februari '24

Binnenkort gaan de 65 nieuwbouwappartementen in Vaanpark fase 1 in Heerhugowaard in verkoop. Onlangs kon je al de woningtypes bekijken. Nu zijn ook alle individuele bouwnummers te zien met hun kenmerken. Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst en bereidt je daarmee voor op de verkoop.

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

Vaanpark staat op het punt om uit te groeien tot een gloednieuwe woonbuurt in Heerhugowaard. De eerste fase met 65 appartementen is de eerste stap van een nieuwe wijk op van deze plek. Van hieruit fiets je zo de Westdijk op, loop je naar het winkelcentrum Middenwaard of pak je de trein vanaf het station en trek je de wijde wereld in.

De 65 appartementen van fase 1 staan nu online op de pagina woningen. Er zijn 2- en 3-kamerappartementen in type De Linde 1 tot en met 5. Op de pagina woningen kan je het filter gebruiken om de woningen te bekijken die aan jouw wensen voldoen. Vervolgens zie je de kenmerken van de individuele bouwnummers, zodra je hier op klikt. Leer de woningen kennen aan de hand van de beschrijving, bekijk de interieurs, zie welke kenmerken de woning heeft en maak daarmee een weloverwogen keuze.

Met de vergelijken functie kan je verschillende woningen naast elkaar zetten en vergelijken. Heb jij jouw droomwoning gevonden? Klik dan op het hartje en voeg deze woning toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid voor het moment dat de woningen in verkoop gaan. Deze fase gaat binnenkort in verkoop en voor die tijd zijn de definitieve prijzen per bouwnummer bekend. Belangstellenden die zich voor de nieuwsbrief hebben geabonneerd ontvangen hierover persoonlijk bericht. 

Naar de woningen

Al een Mijn Eigen Huis account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere woningen in Vaanpark fase 1? Dan is het handig om alvast een Mijn Eigen Huis account te maken. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woning(en) opslaan en tijdens de verkoop mag je maximaal 5 voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te kunnen komen. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Nog geen account? Alles over Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk alle woningen