Aangemeld als belangstellende? En nu?

23 januari '24

Vorige week meldden we dat je je als belangstellende kunt inschrijven voor de allereerste fase van Vaanpark in appartementsgebouw de Linde. Ben je geïnteresseerd, zie jij jezelf hier wel wonen en heb je jezelf al aangemeld als belangstellende? Dan wil je natuurlijk ook wel weten wat de vervolgstappen zijn. Wat kun je verwachten in aanloop naar de verkoop? Een kort overzicht.

image alt

Artist impressies en een woningviewer

In aanloop naar de verkoop (waarschijnlijk in maart) zullen we je de komende periode steeds meer informeren over Vaanpark. Via nieuwe artist impressies geven we een beeld van hoe de binnentuin en de omgeving van de Linde er uit gaan zien. En via de interieurimpressies krijg je een goed beeld van hoe mooi en sfeervol de appartementen zijn.

Rond diezelfde tijd zal het ook mogelijk zijn om alle 65 bouwnummers op de site de bekijken. Naast een korte omschrijving en een plattegrond kun je dan ook met een interactieve ‘appartementen-viewer’ vrij eenvoudig achterhalen waar jouw droomappartement zich in de Olm precies bevindt. Ook zijn dan alle verkoopdocumenten beschikbaar.

Van alle relevante zaken houden we je als belangstellende via nieuwsbrieven op de hoogte. En natuurlijk ook wanneer de verkoop start en je je vanaf dat moment kunt inschrijven op een of meerdere bouwnummers.

Bekijk de appartementstypen
image alt

Alvast meer weten?

Wil je alvast meer weten over het verkoopproces? Lees dan over de volgende onderwerpen op deze projectsite:

  • Het kopen van een woning
    Welke stappen worden er doorlopen tot en met de toewijzing van een woning? Alles over het kopen van een woning vind je hier

  • De financiële check
    Een financiële check geeft aan wat je bij de bank kunt lenen. Deze check speelt een rol bij de toewijzing van een woning. Heb je tijdens de verkoopperiode een financiële check geüpload, dan kan dat in je voordeel werken. 

  • De toewijzing
    Na de sluiting van de inschrijving voor de woningen wijzen we de woningen toe. Hoe de toewijzingsprocedure werkt en welke kriteria er gelden lees je op de pagina Toewijzing

  De appartementstypen van Vaanpark
  Over de toewijzing van de woningen